Bu gün Çarşamba.
6 Nisan 2022 Çarşamba.
Bütün otlar, ekşileceler lapsanalar, azgan dikenleri ve dahi mantarlar 7 Nisan 2022 Perşembe güne hazırlar.
Canlı türlerinin özellikleri arasındadır önünü görmek öngörülü olmak, dangalağın biri gelip de erik ağacının, badem ağacının dalını kıracaksa elbette ona hazırlıklı değiller.
Adem oğlu, Havva kızı da hazırdır hem fiziki yarına, Çarşambadan sonra gelecek Perşembeye ve hem de günler aylar yıllar sonrası için öngörüsü var.
Bir tek Kıbrıs Türkleri, KKTC vatandaşları göremiyor önünü.
Salıdan sonraki Çarşambayı ve yarınki Perşembeyi göremiyoruz biz.
Siyaset partizanlıkla yoğrulmazdan önce böyle değildik biz.
Partizanlıkla kirlenmeye başlayan siyaset kurumu çok kısa sayılabilecek bir süreçte, partizanlıkla yoğrulmuş siyasetten, siyasetle soslanmış partizanlık haline geldi ve bu da beraberinde başka kirleri de hayatımıza musallat etti.
Acıdır ki siyaset kurumunun bu kirlenmesi hepimizin de gözleri önünde ve onayı hatta katkıları ile oldu.
Hiçbir parti, eleştireni, karşı çıkanı, yanılıyorsunuz bu tutturduğunuz politika partiye oy getirebilir amma hayatı geriletir diyeni içinde barındırmadı, bütün partiler yönetici tayfasına veya yönetici olacağı düşünülene prim vermektense, aklını kullanıp da doğruları göstermeye çalışanları parti dışına tükürdü.
Hayatın ve halkın gerçek sorunlarına gözlerini kulaklarını, aklını ve vicdanını kapayan partiler ve partililerle gelinecek tek yer burasıydı ve partilerin el ve gönül birlikteliği ile buraya geldik.
Evet bu gün 6 Nisan 2022 Çarşamba ve hiçbir parti 7 Nisan 2022 Perşembe gün için bir donanıma sahip değil.
7 Nisan 2022 Perşembe günü için bütün partilerin emin olduğu ve mutlaka yapacağı şey, bir birlerini sözle hakaretle aşağılama ve sert bakışla yıpratmaya çalışacakları.
Yıprattıkları ne diye az düşünseler bari.
Hayat yıpranıyor, halk yıpranıyor yarınlar tükeniyor.
İki devletçiler sözüm size, vatandaşları açlık tehlikesi ile burun buruna yaşayan halk kimin eseri.
Federal birleşik Kıbrıs’cılar, empati yapmayı çok seversiniz ya. Bir empati yapın komşularımıza ve deyin bakalım, bütün kurumları ile dökülen bir federe eyalet ile federal ve birleşik Kıbrıs olur muydunuz. Rumlar niye olsun,