Ne kadar değişken anlamları varmış yaşamın. Bazan yaşamın en kritiği olur Bir solukluk nefes alım Hatta yaşama dönüş bile olur, değeri ölçülmez onun Ama sorun hava değil de bu kez açlıksa eğer Ve bir somun ekmek dışında durdurulamıyorsa gurultuları sindirimin, İlle de sahip olmalıdır insan belki de bir somunun dilimine bile.
İster aç olsun insan isterse havasız Yaşam denilen gizemin zorunlu gereğidirbedava olsalar daolmasalar da, bu tür ihtiyaçların.
Bu kez de bir de düşünün Yirmibirinci yüzyılda yaşayan uygar insanların modern anlamda yaşayıp,yaşamlarını , istikrarlı bir şekilde sürdürebilmek için.... Ne kadar değerli mal ve hizmetlere ihtiyaç duymakta olduklarını.
İşte bunun için dünyamızda sade ve sadece yaşayanlar yok Zengin yaşayanlardan tutzengince yaşayanlar Zengin burjuvalar,orta halli burjuvalar Devam ederseniz aşağılarda neler var neler...neler??? Envai düzeyde fakirler
Ve daha da aşağılarda Kuyruk sallayarak zengin gibi yaşamaya çalışan insanlar Ama ille de yüreklerinizi acıtanZavallı fakirler de yaşamaya çalışanlar da var yaşadığımız bu dünyada.Bunları görenler de olur Fakat görmeyenler çok daha fazla.
Teoman Ersöz
Zenginler Ve Fakirler
Yorumlar